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Chocolate

甘冥堂 2023. 3. 7. 21:43

당신이 아마 전에 알지 못했던 초콜릿에 대한 흥미로운 사실
Fascinating Facts About Chocolate You Probably Never Knew Before

누구에게 물어 보더라도 거의 모든 사람들이 초콜릿을 좋아합니다.
지구상에서 가장 인기있는 달콤한 간식 중 하나입니다.
당신은 아마도 어렸을 때부터 초콜릿을 먹었고 그것에 대해 많이 생각하지 않았을 것입니다.
세계 여러 지역에서 쉽게 접근 할 수있어 초콜릿 조각을 갖는 것은 우리가별로 생각하지 않는 간단한 일입니다.
그러나 초콜릿에 대해 얼마나 알고 있습니까?
실제로 많은 사람들이 깨닫지 못하는 초콜릿에 대한 많은 미스터리가 있습니다.
이전에 알지 못했던 초콜릿에 대한 9가지 흥미로운 사실을 알아보려면 계속 읽으십시오.

No matter who you ask, just about everyone loves chocolate. It is one of the most popular sweet treats on Earth. You’ve probably eaten chocolate since you were a kid and never thought much about it. It is so easily accessible in many parts of the world that having a piece of chocolate is a simple thing we don’t think about much. But how much do you really know about chocolate? There is actually a lot of mystery around chocolate that many people don’t realize. Read on to learn 9 fascinating facts about chocolate you probably never knew before.

1.초콜릿은 실제로 과일입니다!Chocolate is actually a fruit!
글쎄, 그것은 그 자체로 과일은 아니지만 가깝습니다.
초콜릿은 초콜릿을 만드는 카카오 꼬투리를 생산하는 테오브로마 나무의 일부입니다.
카카오 꼬투리를 수확하고 콩을 제거하고 볶은 다음 갈아서 우리가 초콜릿으로 알고 즐기는 형태로 만듭니다.
Well, it is not quite a fruit all by itself, but it is close. Chocolate is a part of the Theobroma tree that produces the cacao pods that chocolate is made from. The cacao pods are harvested and the beans are removed, roasted, and ground into the form that we know and enjoy as chocolate.

2.  400개의 콩은 초콜릿 파운드를 만드는 데 사용됩니다.
400 beans are used to make a pound of chocolate.
단 40파운드의 초콜릿을 만들기 위해 많은 카카오 콩을 수확해야 합니다.
각 카카오 꼬투리에는 약 <> 개의 콩이 들어 있으므로 농부들은 Theobroma 나무에서 많은 콩을 수확하여 세계가 지속적으로 즐기는 만큼의 초콜릿을 만들어야 합니다.
A lot of cacao beans must be harvested to make just one pound of chocolate. Each cacao pod contains about 40 beans, so this means that farmers must harvest a lot of beans from the Theobroma tree to make as much chocolate as the world enjoys continuously.

3.테오브로마 나무는 계절마다 많은 콩을 만듭니다.
The Theobroma tree makes a lot of beans per season.
그들이 사는 해마다 Theobroma 나무는 수확기마다 약 2500 개의 콩을 생산할 수 있습니다.
이것은 각 나무가 약 6.25파운드의 초콜릿을 생산할 수 있음을 의미합니다.
이것은 대략 약 33 개의 큰 초콜릿 바로 해석됩니다.
즉, 초콜릿을 계속 공급하려면 많은 나무가 필요합니다.
For every year that they live, a Theobroma tree can produce around 2500 beans each harvest season. This means that each tree can yield about 6.25 pounds of chocolate. This roughly translates into about 33 big chocolate bars. That means a lot of trees are needed to keep the chocolate coming.

4.​농부들은 수확량이 가능하기 전에이 나무를 키우는 데 많은 시간을 소비합니다.
Farmers spend a lot of time nurturing these trees before yields are possible.
각 나무는 카카오 꼬투리를 생산할 준비가 되기까지 약 4-5년이 걸립니다.
이것은 농부들이 수익성을 갖기 전에 나무를 성숙시킬 때까지 지속적으로 양육해야 함을 의미합니다.
Each tree takes about four to five years before they are ready to yield cacao pods. This means that farmers must continuously nurture the tree to maturity before they are profitable.

5.핫 초콜릿은 원래 간식입니다.
Hot chocolate is the original treat.
초콜릿을 담은 첫 번째 간식은 음료 핫 초콜릿이었습니다.
그것은 매우 희귀하고 매우 고귀한 진미 였기 때문에 왕족에게만 제공되었습니다.
더 넓은 규모로 초콜릿을 생산하기 위해 기계가 만들어지면 초콜릿으로 만든 간식과 사탕이 대중에게 더 쉽게 제공되었습니다.
The very first treat to contain chocolate was the beverage hot chocolate. It was only available to royalty as it was a very rare and highly exalted delicacy. Once machines were created to produce chocolate on a wider scale, treats and candies made with chocolate were more readily available to the masses.

6.​서 아프리카는 세계에서 가장 많은 초콜릿을 생산합니다.
.West Africa produces the most chocolate in the world.
서 아프리카 또는 코트 디부 아르는 세계 초콜릿 공급의 70 %를 담당합니다. 코트디부아르에서 생산되는 초콜릿에는 특별한 맛이 있습니다.
그것은 캔디 바 코팅에 상업적으로 사용하기에 좋은 음소거 된 풍미를 가지고 있습니다.
West Africa, or the Ivory Coast, is responsible for 70% of the world’s supply of chocolate. There is a specific taste to chocolate that is produced on the Ivory Coast. It has a muted flavor, that is great for commercial use in coating candy bars.

7.초콜릿 캔디바는 1847년 처음 발명되었다.
The chocolate candy bar was first invented in 1847.
초콜릿 캔디 바의 현대 개념은 1847년 영국의 Joseph Fry가 그의 아들과 함께 발명했습니다.
이 오리지널 캔디 바는 모든 종류의 미뢰에 맞는 일종의 초콜릿 한 입이 존재하는 끝없는 초콜릿 캔디와 간식으로 성장했습니다.
Our modern-day concept of the chocolate candy bar was invented in 1847 by Joseph Fry in Britain, along with his son. This original candy bar has grown into an endless array of chocolate candy and treats, with some sort of chocolatey morsel in existence for every kind of taste bud.

8.화이트 초콜릿은 실제로 초콜릿으로 만들어지지 않습니다.
White chocolate is not really made from chocolate.
글쎄, 그것은 우리가 초콜릿으로 식별하는 초콜릿처럼 만들어지지 않았습니다.
코코아 버터, 우유, 바닐라, 설탕이 들어 있습니다. 전통적인 초콜릿에 풍부한 갈색을 부여하는 핵심 성분인 코코아 주류를 생략하여 흰색을 유지할 수 있습니다.
이것이 화이트 초콜릿이 일반 초콜릿보다 더 크리미하고 가벼운 맛을 내는 이유입니다.
Well, it is not made like the chocolate that we identify as chocolate. It contains cocoa butter, milk, vanilla, and sugar. It is able to remain white by leaving out the key ingredient that gives traditional chocolate its rich, brown color: cocoa liquor. This is why white chocolate has a creamier, lighter flavor than regular chocolate.

9.초콜릿은 실제로 당신을 더 행복하게 만든다.
Chocolate actually makes you happier.
​초콜릿을 먹는 행위와이 맛있는 간식의 맛은 그 자체로 행복의 원천 일 것입니다.
그러나 초콜릿에는 뇌를 행복하게 만드는 화합물이 포함되어 있습니다.
초콜릿의 아미노산은 뇌에서 엔돌핀과 세로토닌을 방출하여 행복감을 만듭니다.
The act of eating chocolate and the taste of this delicious treat are likely a source of happiness on their own. But chocolate contains compounds that make your brain happy. The amino acids in chocolate release endorphins and serotonin in your brain which create a feeling of happiness.

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